Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

ΚΗΡΥΞΗ 24ωρης ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΕΤΆΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ 2024 ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ


Το Νομαρχιακό Τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ.  Εύβοιας, και  το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας μετά  την κήρυξη της  24ωρης Πανδημοσιοϋπαλληλικής Πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης, συνδιοργανώνουν  συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 28 Φλεβάρη 2024 και ώρα 12.00 στην Πλατεία Στέλιου Μαργαρίτη ( Ταχυδρομείου) πίσω από τα δικαστήρια.

         

     Ένας χρόνος συμπληρώνεται στις 28 του Φλεβάρη του 2024 από το έγκλημα των Τεμπών. Ένα χρόνο μετά είμαστε και πάλι εδώ στους δρόμους, για να βροντοφωνάξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πως ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.

     Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εμπαίζει τους εργαζόμενους στο Δημόσιο με τις αυξήσεις – κοροϊδία που έδωσε από 1-1-24 δηλαδή 38-42 ευρώ καθαρά το μήνα.

     Απέναντι σε αυτή την κατάσταση οφείλουμε να αντιδράσουμε όλοι μαζί ΕΝΩΤΙΚΑ και δυνατά!

     Στις 28 του Φλεβάρη απεργούμε μαζί με τους εργαζόμενους στον Ιδιωτικό Τομέα (πλήθος εργατικών κέντρων και ομοσπονδιών του Ιδιωτικού Τομέα πήραν αποφάσεις για απεργία την ίδια μέρα) με ένα κεντρικό σύνθημα:

«Οι ΖΩΕΣ μας πάνω από τα ΚΕΡΔΗ τους – Αυξήσεις μισθών για να ζούμε με αξιοπρέπεια»

          Καλούμε τα Πρωτοβάθμια Σωματεία μέλη μας, να  ενώσουμε  τη φωνή των δημοσίων υπαλλήλων με αυτή των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα και να συμμετέχουμε δυναμικά, ενωτικά και καθολικά στη  ΓΕΝΙΚΗ  ΑΠΕΡΓΙΑ

                         ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΕΡΓΙΑΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου